Äntligen två böcker om fjällens urgamla granar – med bland andra granen Old Rasmus på Sonfjället!

I ”Fjällens urgamla granar – en faktabok” berättar vi (Lisa Öberg & Leif Kullman) om granens historia i fjällen efter senaste istiden och presenterar därtill ett representativt urval av de gamla granar som åldersbestämts, från Åreskutan och Snasahögarna i norr till Städjan och Fulufjället i söder. Boken är rikt illustrerad med foton.

Klicka här för beställningsformulär …

”Old Rasmus & Old Tjikko – sagan om två urgamla fjällgranar” (av Lisa Öberg) är en nästan sann saga om våra två äldsta granar, Old Rasmus på Sonfjället och Old Tjikko på Fulufjället. Illustrationerna har gjorts av konstnären Magdalena Brunzell från Tänndalen.

Klicka här för beställningsformulär …

Beställningar, stora som små – kan också mailas till mig – se www.oldtjikko.se